Küçük Olmasına Rağmen Baş Ağrıtan Sorunlara 12 Çözüm

Varoluş sıkıntıları, ülke nereye gidiyor sorunsalları, kıyamet ne zaman kopacak endişelerinden ziyade çantanızda her gün taşıdığınız priz-şarj aleti kombinasyonu, süpürgeye takılan saç ve pisliklerin astronomik boyuttaki fazlalığı sizi daha mı çok geriyor?

DOĞRU YERDESİN EY OKUYUCU!

Bu küçük sorunlara büyük çözümler ürettik. Artık hayatınız daha güzel, hadi bakalım, eyvallah.

1. Sorun: Süpürgenin ucuna dolanan saç ve pisliklerin kendi özerk cumhuriyetlerini kurması

akilli-faras
Çözüm: Bu dahi işi faraş. Dibindeki minik taraklar sayesinde o pislik cumhuriyetlerin hepsini çöpe yollayabiliyorsunuz.

2. Sorun: Çamaşır yıkarken çok fazla kimyasal kullanmak

aluminyum-folyo
Çözüm: Yumuşatıcıya para vermek yerine top haline getirilmiş alüminyum folyoyu çamaşır makinesine yolladığınız zaman, hem kimyasaldan kaçınmış, hem minimal seviyede çevreyi korumuş, hem de yumuşatıcıya vereceğiniz parayı saklamış olursunuz.

3. Sorun: Koşarken son ses müzik dinlemeyi istemek ama o telefonu bir türlü nereye koyacağını bilememek


FlipBelt denen bu lastikli ürün, kıyafetinize ek herhangi bir görünüm yaratmadan telefonunuzu, anahtarınızı kolayca saklayabilmenizi sağlıyor.

4. Sorun: Rezidansın tepe katında yaşıyor olmanın eve hırsız girebileceği gerçeğini değiştirmemesi

anahtar
Çözüm: Sadece sizin parmak izinizle açılan bir kapı kilidi alarak hırsızlara güzel bir kapak yapabilirsiniz.

5. Sorun: Eve girdikten sonra bir köşeye atılan anahtarların bir türlü bulunamaması

anahtarlik
Çözüm: Lamba açacağının yanına iliştirilmiş bu küçük kulplara anahtarlığınızı asarsanız evin kara deliğine düşmeyeceğine emin olabilirsiniz.

6. Sorun: Sensörlü olmasına rağmen merdivenlerin ortasında sönüveren kat lambaları

gunes-enerjili
Çözüm: Güneş enerjisiyle çalışan basamak lambaları. Yaz kış yanar, kafa ağrıtmaz, merdivenlerden düşürtmez.

7. Sorun: Tuvaletin, birisi sürekli Ankara suyu içmiş gibi kokması

guzel-kok
Çözüm: Tuvalet kağıdı rulosunun içine birkaç damla esans damlattığınızda, ruloyu her fışş diye çevirişinizde ortalığı bir koku esintisi kaplayacak. İyi olandan.

8. Sorun: İsterse 1 dakika arayla kurulsun, telefonun alarmının bir türlü iplenmemesi

hali-alarm
Çözüm: Paspas alarm. Siz sinirden kudurup üstüne basana kadar çalmaya devam edecek. Her türlü ayaklanmak zorundasınız yani.

9. Sorun: Mutfaktaki ıvır zıvırın her yerden çıkarak kaos yaratması

magazin
Çözüm: En azından doğrama tahtalarını ve ince kalınlıktaki mutfak aletlerini bu kapak içi rafa yerleştirebilirsiniz.

10. Sorun: Oje silerken evi temizleyecek miktarda pamuk ve aseton kullanmak

oje-seysi
Çözüm: Bu küçük düzeneğe ojeli parmağınızı sokup çıkardığınız zaman bütün ojenin çıkmasını sağlayabilirsiniz.

11. Sorun: Gerçekten rendenizin kapladığı yerden çok rahatsız oluyorsanız

rende
Çözüm: Katlanabilir rende alın?

12. Sorun: Her yere USB çeviricisi taşımaktan bir hal olmak

usb-priz
Çözüm: Her yere USB çevirici fiş taşımak yerine gittiğiniz her yere USB girişi bulunan priz taktırmak!

Gönder