Gözaltına Alınmamak İçin Valilere Sorabileceğiniz 14 Minnoş Soru

Gün geçmiyor ki güzel ülkemizin bir devlet yetkilisi bizi yaptıklarıyla, söyledikleriyle, yetkisinin verdiği güce dayanarak yaptığı akıldışı hareketlerle bizi dumurlara uğratmasın.

Son hikayemizin kahramanı ise Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük. Evrensel gazetesi muhabiri Hasan Akbaş, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Pınar Öğünç ile Die Welt’te çalışan gazeteciler Özlem Topçu ve Deniz Yücel’in özellikle IŞİD ile ilgili olan sorularını beğenmeyen pek muhterem valimiz gazetecileri göz altına aldırdı.

Tek suçları işleri gereği soru sormak olan gazetecilerin göz altına alınması üzerine ise “Ne sorayım valime?” akımı özellikle sosyal medyada büyük yankı buldu.

Bakalım valilerimize ne sorsak bize kızmazlar da hapse attırmazlar… Herkes Mehmet Barlas değil sonuçta…

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Gönder