Bildiğiniz üzere kişilerin özel içeriklerini sattığı platformlar epey popüler. Zira kısa süre içerisinde yüzlerce, hatta binlerce dolar kazanan insanlar sosyal medyada gündem olmuştu. OnlyFans’ın ardından pek çok platformun ortaya çıktığını gördük. Bunlardan biri de ayak fetişistlerinin OnlyFans’i olarak anılan FeetFinder. Kullanıcıların ayak fotoğraflarını satarak binlerce dolar kazandığı bu platformu sizler için araştırdık. İşte FeetFinder hakkında bilmeniz gerekenler…
Son zamanlarda sosyal medyanın gündeminden düşmeyen OnlyFans’i mutlaka duymuşsunuzdur
Kişilerin belirli bir ücret karşılığında özel içerikler sattığı bu platform, ülkemizde de oldukça rağbet görüyor. OnlyFans hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu platformun bu denli ilgi görmesinin sebebi, elbette getirdiği kazanç. Zira ünlü isimler de dahil olmak üzere pek çok kişi, OnlyFans sayesinde binlerce, hatta milyonlarca dolar kazanıyor.
Kullanıcıların ayak fotoğrafları alıp sattığı FeetFinder ise ayak fetişistlerinin OnlyFans’i olarak kabul ediliyor
Sitede ojeli ayaklar, topuklu ayakkabı giyenler, çoraplı ayaklar, ayak tabanları, kirli ayaklar ve çirkin ayaklar gibi pek çok farklı kategori bulunuyor.
Fotoğrafların satış fiyatı 10 ila 100 dolar arasında değişkenlik gösteriyor
Satıcıların platformu kullanabilmek için belirli bir abonelik ücreti ödemeleri gerekiyor.
FeetFinder, aslında bir mobil uygulama olarak planlanmış. Ancak Google ve Apple’dan onay alamamış
Bu nedenle web sitesi üzerinden hizmet veriyorlar. Sitenin şu anda 700 binden fazla kullanıcısı bulunuyor. FeetFinder’ın internet sitesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Psikanalist José Ramón Ubieto’ya göre talep olduğu sürece arz da olacak
FeetFinder’ın bu denli popüler olmasında TikTok’un etkisi büyük
Zira pek çok TikTok kullanıcısı, FeetFinder üzerinden binlerce dolar kazandıklarını iddia eden videolar paylaşıyorlar. Hatta New Jersey eyaletinde yaşayan Sarah isimli bir kadın, annesinin ayak fotoğraflarını satarak Mercedes satın aldığını iddia etmiş, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu videoların reklam olup olmadığı halen tartışılıyor. Öte yandan bu tarz uygulamaların, kullanıcıların psikolojisi üzerindeki etkileri de uzun bir süredir tartışılıyor.
Kaynak: 1