Fenerbahçe ve Galatasaray arasında adı “Süper Kupa” olan bir şey oynandı. Fenerbahçe bu şeyi kazandı. Son lig ve Türkiye Kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey, sahadaki oyuncuların sayısı ve sahanın şekli gibi unsurlar göz önünde bulundurunca futbol denilen oyuna çok benziyordu.
Sahadaki takımların izleyene 90 dakika boyunca çektirdikleri işkence yetmemiş olacak ki, şey bir de uzatmalara gitti. Biz, takımların sahada ne yaptıklarının anlamaya çalışırken, bir de tribünlerden sahaya yağan şeyler gerçeği vardı.
Dünya Kupası’nın tadı halâ damağımızdayken dün izlediğimiz şey kafalarımızı karıştırmaya devam ediyor. Dünya Kupasında izlediğimiz futbolsa, dün izlediğimiz şey neydi? Ne olduğunu anlayabilmek için gecenin sosyal medyaya yansıyan görüntülerini derleyelim dedik.