Bir zamanlar sınırsız, sansürsüz ve özgürlükle dolu bir sanal ortam olarak nitelendirilen İnternet, artık neredeyse geçilmez duvarlara sahip. Özellikle ülkemizde Wikipedia dahil birçok sitenin kullanıma kapalı olduğunu göz önünde bulundurursak, ne kadar fazla kişinin bu sınırları aşmaya çalıştığını tahmin etmemiz hiç de zor değil. Eğer siz de internet aleminde gezinirken önünüze “Bu siteye erişim engellenmiştir” yazısını görmekten sıkıldıysanız en iyi Vpn uygulamaları listemiz imdadınıza yetişecek. Karşınızda, güncel yazılımlar arasından seçilmiş 16 en iyi Vpn uygulaması incelemesi.
1. Trust.Zone
Trust.Zone, 30 ülkede 125 sunucusuyla on binlerce kişiye özgür ve güvenli İnternet hizmeti sunan iyi bir VPN hizmeti. Sınırsız hıza ve log karşıtı çalışma mekanizmasına sahip olan Trust.Zone VPN, İnternet servis sağlayıcınızın bilgisayarınızda yaptığınız her hareketi takip altında tutmasına engel oluyor. Windows, MacOS, Android ve iOS cihazlarınıza özgür İnternet sağlayan Trust.Zone yazılımı 3 gün boyunca 1 GB ile sınırlı olmak kaydıyla ücretsiz denenebiliyor. Hizmetin aylık fiyatı 6,99 dolar, 3 aylık fiyatı aylık 4,95 dolar, 1 yıllık fiyatı ise aylık 3,33 dolara geliyor. VPN’i satın almak isteyenler ödeme için kredi kartı ya da Bitcoin seçeneklerini kullanabiliyor.
En iyi vpn uygulamaları içerisinde popüler bir vpn olan Trust.Zone’u ücretsiz denemek ya da satın almak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
2. Ivacy VPN
100’den fazla ülkede 450’den fazla sunucuya sahip olan Ivacy VPN, en üst düzey performansı eş zamanlı 5 giriş imkanıyla birlikte sunuyor. Dahili müşteri servisiyle her an yanınızda olmaya garanti veren Ivacy VPN internette sınırlara takılmadan yüksek hızda gezinebilmek için en ideal seçenekler arasında yer alıyor. Kullanıcılarına 30 gün para iadesi garantisi sunan Ivacy VPN’in 1 aylık ücreti 9,95 dolar. Bu ücreti aşağı çekmek için yıllık ve 2 yıllık paketleri satın alabiliyorsunuz. Firmanın 1 yıllık pakette talep ettiği aylık ücret 3,33 dolar. 2 yıllık pakette ise aylık ücret %77 indirimle 2,25 dolara iniyor.
Ivacy VPN hizmetini satın almak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
3. HideMyAss VPN
İnternet aleminde anonim şekilde gezinme, sınır tanımadan tüm görsel içerikleri görüntüleyebilme ve güvenli bankacılık gibi imkanlara kavuşmak istiyorsanız HideMyAss VPN aradığınız seçenek olabilir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde 280 farklı konumda sunuculara sahip olan HideMyAss, askeri düzeyde şifreleme özelliği ve 7/24 destek imkanıyla öne çıkıyor. Aynı anda 5 cihaza İnternet özgürlüğü ve koruma sunabilen yazılım Windows, MacOS, iOS, Android ve Linux platformlarında çalışıyor. Sitesi Türkçe desteğine sahip olan nadir VPN yazılımlarından biri olan HideMyAss VPN’in aylık ücreti 34,99 TL olarak görünüyor. Hizmeti 6 aylık planda satın alırsanız ücret aylık 24,16 TL’ye, 12 aylık satın alırsanız aylık 19,08 TL’ye düşüyor. Bu hizmetin ödeme seçenekleri arasında maalesef Bitcoin ya da diğer kripto para birimleri yer almıyor.
HideMyAss VPN’i ücretsiz denemek ya da satın almak istiyorsanız bu sayfayı ziyaret edin.
4. NordVPN
NordVPN aynı anda 6 farklı cihaza koruma ve İnternet özgürlüğü sağlayabilen, hiçbir tarayıcı kaydı tutmayan, iddialı bir VPN hizmeti. Dünya çapında çeşitli ülkelerde toplam 5116 sunucusuyla hızlı ve güvenilir bir hizmet sunan NordVPN geniş bir kullanım alanı vaat ediyor. Bu yazılım sayesinde Android, iOS, Windows, MacOS ve Linux işletim sistemli cihazlarınızı özgür İnternet’e kavuşturabiliyorsunuz. Kolay kullanım ve arkadaş canlısı müşteri hizmeti ilkeleriyle öne çıkan NordVPN hizmetinin 1 aylık ücreti 11,95 dolar. Bu ücret 6 aylık pakette aylık 9 dolara, 1 yıllık planda aylık 6,99 dolara, 2 yıllık planda ise aylık 3,99 dolara düşüyor. İsteyenler NordVPN ücretlerini Bitcoin, Ethereum ya da Ripple kullanarak da ödeyebiliyor.
NordVPN hizmetini 30 gün para iade garantili denemek için bu bağlantıyı ziyaret edin.
5. PureVPN
Hız ve basitlik konularında ön plana çıkan PureVPN, “Dünya’nın en hızlı ve en iyi VPN hizmeti” olma iddiasına sahip. 3 milyondan fazla kullanıcıya, 2.000’den fazla optimize edilmiş sunucuya, 300.000’den fazla IP’ye ve basit bir kullanım arayüzüne sahip olan PureVPN internet aleminde oldukça popüler bir yazılım. Hem kişisel kullanım hem de iş odaklı kullanım için çözümler sunan PureVPN, kullanıcılara 31 günlük para iadesi garantisi vaat ediyor. Firmanın sitesinde üç hizmet paketi öne çıkıyor. 1 aylık hizmette ücret 10,95 dolar olarak belirlenmiş. Aylık ücret 1 yıllık pakette 5,41 dolara, 2 yıllık pakette ise %68 indirimle 3,54 dolara geliyor.
PureVPN hizmetini satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
6. SaferVPN
Yazılım incelemesi yapan birçok site tarafından güvenilen ve tavsiye edilen en iyi VPN uygulamalarından biri olan SaferVPN, yüksek performansı ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan bir yazılım. Tek tuşla koruma ve İnternet özgürlüğü imkanına sahip olan SaferVPN, hizmeti satın aldıktan sonra ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Chrome uzantısıyla özgürlüğü en kolay hale getirmeyi vaat ediyor. Windows, MacOS, Android, iOS, Chrome ve Firefox platformlarında çalışabilen SaferVPN yazılımı en hızlı VPN yazılımı olma iddiasına sahip. SaferVPN’in aylık ücreti 10,99 dolar olarak belirlenmiş. Hizmeti 1 yıllık planla satın alırsanız bu ücret aylık 5,49 dolara, 2 yıllık alırsanız %70 indirimle aylık 3,29 dolara geliyor. Yazılım hem kredi kartı hem de Bitcoin ile ödeme yapılarak satın alınabiliyor.
SaferVPN hizmetini 30 gün ücretsiz denemek ya da satın almak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
7. Hide.me
Bir başka “Dünya’nın en hızlı ve en iyi VPN hizmeti” iddiasına sahip VPN hizmeti karşınızda. Hide.me ileri seviye koruma, tam teşekküllü güvenlik ve sınırsız özgürlük gibi aranan nitelikleri en yüksek performansla sunmayı vaat ediyor. Birçok önemli teknoloji yayını tarafından tavsiye edilen VPN yazılımlarından biri olan Hide.me, 34 farklı ülkede 45 farklı konumda bulunan sunucularıyla 150+ gigabit bant genişliği sunuyor. Windows, MacOS, Android, iOS ve Linux gibi tüm popüler platformlarda kullanılabilene Hide.me iki farklı üyelik seçeneğine sahip. Hizmetin Plus versiyonu 1 simültane bağlantıya izin veriyor ve aylık 75 GB’a kadar veri transferine imkan tanıyor. Premium versiyon ise sınırsız veri transferi ile birlikte aynı anda 5 bağlantıyı mümkün kılıyor. Hide.me’nin Plus sürümünün fiyatı 1 aylık 9,95 dolar, 6 aylık pakette aylık 6,65 dolar, 12 aylık pakette aylık 4,99 dolar olarak belirlenmiş. Premium sürümü ise 1 aylık 19,95 dolar, 6 aylık pakette aylık 13,32 dolar, 1 yıllık pakette ise aylık 9,99 dolar fiyatlara sahip. Ödeme seçenekleri konusunda en zengin imkanları sunan Hide.me, kredi kartı dışında Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, Dash ve Ripple üzerinden ödemeyi mümkün kılıyor.
Hide.me VPN’i 14 gün ücretsiz denemek ya da satın almak istiyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edin.
8. ibVPN
47 farklı ülkede 100’den fazla sunucuya sahip olan ve 500.000’den fazla memnun müşteriye hizmet veren ibVPN, İnternet aleminde sınırlara takılmadan gezinmek için son derece iyi bir seçenek. Yüksek kullanıcı notlarıyla öne çıkan ibVPN, an itibarıyla 4616 kullanıcı yorumunda 5 üzerinden 4,54 puan almayı başarmış durumda. ibVPN yazılımı Windows, MacOS, Android, iOS platformlarında çalışabiliyor ve Chrome, Firefox, Opera tarayıcılarda çalışan eklentileri sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 24 saat boyunca ücretsiz deneme hesabı açabileceğiniz ibVPN hizmetini satın aldığınızda 7 gün koşulsuz ücret iadesi hakkınız bulunuyor. Standart VPN, Ultimate VPN ve Torrent VPN olmak üzere üç farklı kullanım paketine sahip olan ibVPN’in fiyatları oldukça uygun görünüyor. Yıllık ödeme yapmayı kabul ettiğiniz takdirde firma Standart VPN için aylık 3,08 dolar, Ultimate VPN için aylık 4,83 dolar, Torrent VPN için ise aylık 3,08 dolar talep ediyor.
ibVPN hizmet paketlerinden birini satın almayı düşünüyorsanız bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.
9. Le VPN
İnternet’te kendi kurallarınızla gezinti yapmak, sansürlere ve erişim sınırlamalarına karşı koymak istiyorsanız Le VPN de makul seçenekler arasında. Avrupa’nın 1 numaralı VPN hizmeti ve en gelişmiş VPN servisi olma iddialarıyla öne çıkan Le VPN, yüksek hızı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 114 ülkede güncel sunuculara sahip olan Le VPN, hiçbir kayıt tutmuyor ve İnternet’te anonim kalmanız için size tüm imkanları sağlıyor. Hizmet paketlerinden birini satın aldığınız takdirde 7 gün koşulsuz para iadesi imkanı sunan Le VPN’in üç farklı periyotta üyelik çeşidi bulunuyor. Firma, 1 aylık hizmet paketinde sizlerden 9,95 dolar ücret talep ediyor. 6 aylık pakette bu ücret 7,5 dolara, 1 yıllık pakette ise aylık 4,95 dolara düşüyor.
Le VPN hizmetini satın almak istiyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
10. ExpressVPN
Dünyanın 94 farklı ülkesinde hızlı VPN sunucuları barındıran ve bu sunucular aracılığıyla İnternet’in sınırlarını ortadan kaldırmayı vaat eden ExpressVPN, bu piyasanın en iddialı isimlerinden biri. Hem özgürlüğünüzü sağlama hem de hack’lenme ihtimalinizi azaltma iddiasına sahip olan ExpressVPN, Windows, MacOS, iOS, Android ve Linux platformlarında kullanılabiliyor. Firma kullanıcılarına 7/24 müşteri desteği sunuyor. Hesabı açtıktan sonra 30 gün koşulsuz para iadesi garantisine sahip olan yazılımın 1 aylık ücreti 12,95 dolar, 6 aylık ücreti aylık 9,99 dolar, 12 aylık ücreti ise aylık 8,32 dolar olarak belirlenmiş. Hatta isterseniz bu hizmeti satın almak için Bitcoin ile ödeme imkanına bile sahipsiniz.
ExpressVPN’i kullanmak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
11. CyberGhost VPN
Aynı anda 7 cihaza kadar koruma sağlayabilen bir Alman yazılımı olan CyberGhost VPN, bu piyasanın bir başka popüler ismi. Windows, MacOS, iOS ve Android cihazlarınıza koruma ve özgürlük sunan CyberGhost VPN, 60 farklı ülkede bulunan 3087 online sunucusuyla on binlerce kullanıcıya hizmet veriyor. Tam teşekküllü bir hizmet sunmayı hedef edinmiş olan CyberGhost VPN aylık 11,99 dolar fiyata sahip. Bu fiyat 1 yıllık planda aylık 4,99 dolara, 2 yıllık planda aylık 3,79 dolara, 3 yıllık planda ise %77 indirimle aylık 2,75 dolara kadar düşürülebiliyor. İsteyenler bu hizmeti BitPay üzerinden Bitcoin ile de satın alabiliyor.
CyberGhost VPN’i ücretsiz denemek istiyorsanız bu bağlantıyı, satın almak istiyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
12. Betternet
Betternet VPN çok önemli iki nitelikle öne çıkıyor. Birincisi bu yazılım tamemen ve sonsuza kadar ücretsiz. İkincisi ise yazılımın kullanım kolaylığı. “Diğer VPN hizmetleri aylık 12 dolar gibi yüksek ücretler talep ederken Betternet nasıl ücretsiz olabiliyor?” diye soracağınızı şimdiden tahmin ediyoruz. Bu sorunun cevabı çok basit, tabii ki reklamlar. Eğer reklam görüntülemekten ya da reklam videoları izlemekten gocunmayan bir İnternet tutkunuysanız Betternet cüzdanınıza hiç dokunmadan VPN tecrübesi yaşatacak. Unutmadan hatırlatalım, Betternet’in reklamsız ve sınırsız hali için bir Premium servisi de mevcut. Eğer bu hizmeti Premium sürümle kullanmak istiyorsanız aylık 11,99 dolar ödemeniz gerekiyor. Bu ücret 6 aylık pakette aylık 3,99 dolara, 1 yıllık pakette ise aylık 2,99 dolara düşürülebiliyor.
Windows, MacOS, iOS, Android ve Chrome platformlarında çalışan Betternet’i kullanmak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
13. Windscribe
55 farklı ülkenin 100 farklı şehrinde bulunan sunucularıyla İnternet özgürlüğü sunan Windscribe VPN, kullanım kolaylığıyla öne çıkan bir yazılım. Basit client yazılımlarıyla hem bilgisayarınızda hem de mobil cihazlarınızda en üst seviye koruma ve güvenlik hizmeti vaat eden Windscribe, ücretsiz olarak da kullanılabiliyor. Ücretsiz kullanım imkanı maalesef Türkiye’de bulunmadığı için yazılımın bu niteliğini fazla öne çıkarmak istemiyoruz. Windscribe’ı kullanmak istiyorsanız 1 aylık üyelikte 9 dolar, 1 yıllık üyelikte aylık 4,08 dolar, 2 yıllık üyelikte ise aylık 3,70 dolar ödemeniz gerekiyor.
Windscribe VPN hizmetini satın almak istiyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edin.
14. Speedify
En iyi vpnler Listemizdeki tüm VPN yazılımlarından farklı bir hız iddiasına sahip olan Speedify, Wi-Fi ve hücresel bağlantıları birlikte kullanarak daha tutarlı, güvenli ve hızlı bir İnternet deneyimi vaat ediyor. “Daha fazla bağlantı tek bağlantıdan iyidir!” mottosuyla yola çıkan Speedify, İnternet’te özgürce gezinme, yayın izleme, sohbet etme ve alışveriş yapma imkanlarını hem bilgisayarınıza hem de mobil cihazlarınıza getiriyor. Windows, iOS ve Android platformlarında kullanılabilen Speedify yazılımı, aylık 5 GB’a kadar tek cihazda ücretsiz kullanım imkanı sunuyor. Speedify’ın tekil kişiler ve ekipler için iki ayrı hizmet ücretlendirmesi mevcut. Tekil kullanıcılar için aylık ücret 8,99 dolar, yıllık ücret ise 49,99 dolar. Ekipler için olan hizmet ücreti ise kullanıcı başına aylık 8,99 dolar, yıllık 49,99 dolar olarak belirlenmiş.
Speedify VPN hizmetini ücretsiz kullanmak ya satın almak istiyorsanız bu bağlantıya tıklayın.
15. ProtonVPN
İnternet’e girdiğiniz her anda tam teşekküllü güvenlik ve anonimite sağlama iddiasında olan ProtonVPN, İsviçre temelli bir yazılım. 27 farklı ülkede 303 sunucuya ve 355 Gbps kapasiteye sahip olan ProtonVPN, özgür İnternet deneyiminde yüksek performans arayanlar için ideal seçeneklerden biri. Log tutmayan, DNS sızıntılarını engelleyen, İnternet üzerinde iz bırakmadan gezinmenizi sağlayan ve VPN sunucusuyla bağlantı kesildiğinde İnternet bağlantınızı koparma özelliğine sahip olan ProtonVPN, dahili Tor desteğiyle de dikkat çekiyor. ProtonVPN yazılımı Windows, MacOS, Linux ve Android işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. ProtonVPN’in dört farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Bunlardan ilki ücretsiz, ancak bu üyelik sadece ABD, Japonya ve Hollanda ile sınırlı. Basic seçeneği aylık 5 dolar, Plus seçeneği aylık 10 dolar, Visionary adlı en üst seviye üyelik seçeneği ise aylık 30 dolar ücret istiyor. Bu ücretler yıllık paketler satın alındığında aylık %20 indirime uğruyor.
ProtonVPN hizmetini satın almak isteyenler bu bağlantıya tıklayabilirler.
16. Private Tunnel
En iyi vpn listesi içerisinde son sırada bulunan ve dünyanın 23 farklı bölgesinde 12 ülkede konumlanmış 50’den fazla vpn sunucusuyla hızlı ve güvenli İnternet deneyimi vaat eden Private Tunnel, gücünü OpenVPN’den alan bir VPN hizmeti. İnternet deneyiminizi sınırlardan arınmış, takipten uzak ve güvenli bir hale getirmeyi vaat eden Private Tunnel, piyasaya çıktığı günden bu yana milyonlarca kullanıcının tercihi olmayı başarmış. 7/24 canlı müşteri desteğine ve basitleştirilmiş kullanıcı arayüzüne sahip olan Private Tunnel VPN hizmeti, Windows, MacOS, Android ve iOS platformlarında kullanılabiliyor. 7 gün ücretsiz deneme imkanına sahip olan yazılımın Fixed (sabit) ve Flexible (esnek) olmak üzere iki hizmet şekli bulunuyor. Private Tunnel’ın sabit sürümü de esnek sürüm de aylık 6 dolar, yıllık 35 dolar ücrete sahip. Sabit sürümde VPN bağlantısı üç cihazla sınırlıyken, esnek sürümde cihaz sayısı kullanıcı başına ödenecek ekstra ücretle arttırılabiliyor.
Private Tunnel’ı ücretsiz denemek ya da satın almak istiyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.